Diari La Veu del País Valencià
EUPV Alzira – Som Garantia d’esquerres
Guanyar els Ajuntaments per canviar les coses és el nostre objectiu polític. Des d’EU entenem la política com aquella que es fa des de, amb i per a la gent. Perquè defensem la política que contribueix a la millora de les seues condicions de vida sense falses promeses i que al mateix temps no ens resignem davant la realitat.

Creiem que la política municipal és la que hauria d’ocupar el primer escaló del nostre sistema democràtic. Volem que els ajuntaments puguen fer més coses i tinguen més serveis, perquè poden ser més eficients que la resta d’administracions. Defenem la política de proximitat i de radicalitat democràtica.

EU està carregada de valors com el rigor, la humilitat o la coherència. Som dones i homes que hem dedicat moltes hores de la nostra vida a treballar perquè els nostres veïns i veïnes visquen millor. Anem als ajuntaments a treballar i a fer política.

Mai ens hem conformat amb escenaris polítics adversos i sempre hem buscat sumar amb totes aquelles persones o col·lectius que des de l’esquerra volen fer política a peu de carrer. Hem sumat per derrotar la dreta, i també per fer fora alcaldes corruptes, cacics o autoritaris. Hem lluitat per vèncer la política austericida, desmantelladora dels serveis públics i amiga dels poderosos que també veuen en el món local un filó de negoci. Per això, som garantia d’esquerres.

És innegable que la situació social, política i econòmica condicionarà les eleccions municipals. Res quedarà fora del debat sobre les polítiques anticrisi però tampoc les receptes populistes, d’uns i altres. No obstant, nosaltres hem fet del rigor la nostra senya d’identitat.

Som garantia del canvi d’esquerres perquè poca gent coneix millor que nosaltres el que passa als nostres carrers, als nostres barris i als nostres pobles. Tenim bones propostes per a fer front a la crisi, reforçar els serveis públics i defensar el territori. Propostes que volem aplicar i que podem dur endavant perquè hem demostrat capacitat de govern a molts municipis.

En EU som gent honesta, treballadora i coherent; i les nostres veïnes i veïns ho saben perquè ens coneixen. La gent sap que si ens vota anirem als ajuntaments per a intentar transformar la realitat. No només es necessita un canvi de cares: les solucions passen per polítiques d’esquerres i, sobre això, EU és una garantia.

Ivan Martínez Araque
Regidor d’EUPV-Alzira

Comparteix

Icona de pantalla completa