Diari La Veu del País Valencià
Lliurament dels XV Premis Ocell
El proper diumenge 29 de març tindrà lloc el lliurament dels XV Premis Ocell

“Sis veus per al poeta. Homenatge musical a Vicent Andrés Estellés” és l’espectacle poètic que amenitzarà la gala d’enguany

El proper diumenge 29 de març a les 19.30 hores tindrà lloc a l’Auditori d’Ondara el lliurament dels Premis Ocell corresponents a l’exercici de 2015. Una gala on coneixerem els guardonats local i comarcal que els membres de l’Associació Cultural Ocell han votat un any més de manera lliure i individual. A més, pel que fa a l’espectacle escollit per a l’edició d’enguany, després del lliurament s’estrenarà a l’escenari ondarenc el muntatge poètico-musical Sis veus per al Poeta. Homenatge musical a Vicent Andrés Estellés: un recomanable recorregut per l’herència literària estellesiana dut a terme en clau femenina. I és que les encarregades de donar vida a aquesta antologia són Eva Dénia, Lola Ledesma, Mª Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla: grans intèrprets que aporten una visió inèdita i apassionant de l’univers del poeta de Burjassot.

Cal destacar que els Premis Ocell estan organitzats per l’Associació Cultural Ocell, la qual i des de fa més d’una dècada lliura uns guardons destinats a reconèixer la labor destacada de diferents personalitats tant en l’àmbit local com comarcal. La música, la literatura, l’esport, la gastronomia i tantes altres disciplines han estat així reconegudes en les diferents edicions de les gales. D’altra banda, les entrades per a assisitir a la gala estan ja a la venda –Café Sendra d’Ondara– i podran també adquirir-se en taquilla a un preu de col·laboració amb l’entitat de 5 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa