Diari La Veu del País Valencià
El Consell dels Joves de Gandia sí que estarà en la XV Fira de l’Estudiant
VÍCTOR SOLER RECTIFICA I EL CONSELL DELS JOVES DE GANDIA ESTARÀ EN LA XV FIRA DE L’ESTUDIANT

Hui 23 de març ha aplegat a l’entitat la carta d’invitació, que va enviar a la resta de participants el passat 5 de març.

El Departament de Joventut, i el seu titular, Víctor Soler, finalment han reculat en la seua decisió de deixar fora al Consell dels Joves de Gandia de la XV Fira de l’Estudiant que se celebrarà del 24 al 27 de març a la Casa de la Marquesa de Gandia.

Així finalment, l’entitat juvenil podrà promocionar dins de la fira les seues associacions, les activitats que realitzen i l’ampla oferta de cursos que han preparat sobre informàtica, idiomes, hosteleria, alimentació i altres sectors, juntament amb el curs de monitor d’oci i temps lliure infantil i juvenil que ve acreditat per l’Institut Valencia de la Joventut.

Tal i com apunten des del Consell dels Joves de Gandia, “estem contents de que s’haja reculat i que Víctor Soler se n’haja adonat del seu error i rectifique a temps alçant la censura que va aplicar sobre la nostra entitat, ja que el que volíem era donar la nostra informació als joves”. Tanmateix, lamenten que “una vegada més, el regidor de joventut ha utilitzat la mentida i la confusió, culpant a la nostra entitat d’aplegar tard, quan la invitació que va enviar a tots els participants el passat 5 de març, haja aplegat hui a la nostra entitat, demostrant-se que era fals tot això de la sol·licitud fora de temps”.

Així doncs, queda demostrat que l’Oficina Jove, a l’igual que d’altres anys ha sigut qui ha enviat les invitacions a les diferents entitats, col·legis i empreses i enguany, per ordre expressa del regidor, no la va fer arribar al Consell dels Joves de Gandia.

La XV Fira de l’Estudiant es va presentar el passat 13 de març i l’endemà mateix, el Consell dels Joves de Gandia va sol·licitar informació, així com la seua participació, que fou denegada per motius polítics, i no per motius d’espai tal i com afirma el regidor una vegada s’ha donat compte del greu error que ha comés. Des de l’organisme juvenil, també apunten que “aquesta decisió haguera estat en contra de la llei a l’haver denegat els espais de participació i interlocució que li pertoquen a aquesta entitat”.

Finalment, el Consell dels Joves de Gandia, vol agraïr el recolzament que ha tingut aquestos dies per part dels mitjans de comunicació, associacions i col·lectius, així com de quasi tots els partits polítics de Gandia i la comarca que han mediat per tal que no es censurara la veu de la participació i dels joves d’aquesta ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa