Dimecres de Lluita a les escoles públiques d’Ontinyent

25 març 2015 01:00h
Avui, dimecres 25 de març, és Dimecres de Lluita a les escoles públiques d’Ontinyent. Com cada dimecres final de mes, les escoles públiques que s’han adherit a aquesta iniciativa, fem concentracions a la porta de l’escola abans d’entrar a classe. És el cas de la nostra escola, el CEIP Martínez Valls.

A les 8’45h, concentració a les portes de l’escola. L’oratge ens ha concedit una treva i no ens ha plogut. Una bona colla de pares i mares, xiquets i xiquetes i mestres ens hem parat davant l’escola amb xiulets i al crit de “l’escola pública no es toca!”. Aquest dimecres, hem afegit color a la concentració amb una globotada ben divertida. Lluita sí, però festa també! I no oblidem que lluitem pels nostres fills i filles, així que comboi, n’hi ha.
 

A la vesprada, a les 17’00h continuem amb el nostre dimecres de lluita amb un concurs de pastissos, dolços i salats, i originals. Perquè aquest dimecres no és un dimecres més. Aquest dimecres commemorem el nostre primer any de lluita. Fa ara un any que vam decidir fer una tancada a la nostra escola, que va durar 68 nits.


Avui commemorem aquest any intens de lluita amb una globotada a primera hora del matí, un concurs de pastissos a les 17’00h (i berenar tots junts) i acabarem la jornada amb un sopar de germanor a l’escola, on compartirem taula i conversarem del tema que més ens preocupa però que més ens anima també: l’educació dels nostres fills i filles.

Per l’escola pública, laica i en valencià. Per l’escola que volem.   

AMPA CEIP Martínez Valls
next