Diari La Veu del País Valencià
L’AMPA de l’escola Herrero participarà en la Festa per la Llengua 2015

L’AMPA de l’escola Herrero participarà en la Festa per la Llengua 2015

Vila-real (Ermita de la Mare de Déu de Gràcia) – Diumenge 29 de març de 2015

L’AMPA de l’escola Herrero participarà en la Festa per la Llengua que enguany se celebrarà a Vila-real (Ermita de la Mare de Déu de Gràcia) el proper diumenge, 29 de març de 2015.
La Festa per la Llengua d’enguany ha adquirit un caràcter tan festiu com sempre, però també més reivindicatiu que en edicions passades a causa de la situació actual, quan creiem que cal mostrar més unitat que mai per refermar l’ensenyament en valencià com un dels pilars fonamentals de l’educació de qualitat, integradora i multilingüe, la defensa de la dignitat de l’ofici d’ensenyant, la implicació de les famílies en la construcció de l’escola que volem, i la demanda dels recursos necessaris per dur endavant totes aquestes tasques.
El dia de la Festa, 29 de març, s’ha quedat a les 9 h a Vila-real per tal de tindre temps de triar un bon lloc i muntar la parada. Les cinc escoles afectades per les supressions estarem juntes, com l’any passat. Si no us va bé vindre tan de matí podeu vindre més tard ja que la Festa començarà a les 10h.
Esteu totes i tots convidats a vindre i participar. Ens ho passarem bé, segur.
La Festa per la Llengua està organitzada per:
COL·LECTIUS PER LA LLENGUA I LA CULTURA CASTELLÓ
ESCOLA VALENCIANA FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS PER LA LLENGUA

AMPA Escola Herrero

Comparteix

Icona de pantalla completa