Diari La Veu del País Valencià
L’administració posa fre per a formar part de les comissions d’escolaritació
FAPA-València denuncia que l’administració posa fre per a formar part de les comissions d’escolaritació

La secretària general de la federació d’associacions de pares i mares d’alumnes (FAPA-València), Merche Alabau, ha denunciat este matí les irregularitats que el Consell Escolar Municipal ha mostrat per tal de constituir les comissions d’escolarització en temps i forma adequada per a que el procés d’admissió d’alumnat siga el més transparent possible i acomplisca la normativa.

“S’han convocat les comissions d’escolarització abans que es convoque el Consell Escolar Municipal i les constituisca formalment, limitant la participació”, explica.

La federació denuncia que com cada any arriba tard el document de dates i llocs de comissions que comencen el pròxim dilluns, que com sempre l’administració apura terminis i vol limitar la nostra participació, entorpint el procés.

La federació ha destacat que en un moment com este en el qual és necessari vetllar per l’escola pública i garantir a les famílies puguen matricular els seus fills en l’escola pública si així ho demanen, la Conselleria i l’Ajuntament de València frenen la participació dels pares i mares.

No obstant FAPA-València ha demanat als seus representants que facen l’esforç d’estar-hi presents en la mesura siga possible per tal de defensar el dret a l’educació pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa