Al Partit Popular li agrada jugar en foc, i qui juga en foc acaba cremant-se

26 abril 2015 01:00h
Deia el primer ministre britànic durant la II Guerra Mundial, Winston Churchill, que el polític es converteix en estadista quan comença a pensar en les pròximes generacions i no en les pròximes eleccions, i no li faltava raó. Lamentablement els benissers i la resta de valencians no hem estat mai governats per estadistes, si per polítics que només han pensat en guanyar eleccions darrere eleccions i no en treballar per fer-li més fàcil la vida a les generacions actuals i futures. Exemples, lamentablement en tenim molts, no cal anomenar-ne cap, veritat?
 
Estos últims dies hem vist una activitat frenètica d'inauguracions, primeres pedres, tallades de cintes, visites, passejades, fotos, retrats i vídeos fora del comú, si, també a Benissa, clar. Ja ho vaig dir en el meu anterior article; Molta corbata i molt poca vergonya ... i ho repetisc hui, sabeu perquè? Ahir per la vesprada va tindre lloc l'acte de col·locació de la primera pedra del nou parc de bombers de Benissa (unes obres que havien de començar a gener), amb presència, com no de la Presidenta de la Diputació i de més diputats, concretament tres diputats provincials i una llarga cort. Aquest acte es va fer en el que es diria en termes esportius a punt de que l'arbitre xiule el final del partit, i es que també ahir mateix per la vesprada, el President de la Generalitat, Alberto Fabra, va signar el decret de dissolució de les Corts i la convocatòria de les eleccions del pròxim 24 de maig, motiu pel qual a partir de hui ja no es poden celebrar actes d'eixe tipus, per a fer-vos una idea, ahir mateix, abans de signar aquest decret el mateix President i els seus Consellers van inaugurar quasi una dotzena d'infraestructures o instal·lacions del mateix tipus, afegiu també els actes dels secretaris autonòmics, sotssecretaris, Presidents de les Diputacions, diputats a les Corts i provincials del PP i vos eixira també un bon número de corbates i de molt poca vergonya. Perquè s'imagineu el que costa un acte d'estes característiques? Doncs això mateix que esteu pensant multiplicat per tres o per quatre, penseu que el PP sempre dispara en pólvora de rei i més quan els diners no són seus. En l'acte d'ahir mateix a Benissa perquè no s'invertien eixos mateixos diners de l'inauguració en equipament i/o uniformes per als voluntaris de Protecció Civil de Benissa, no estarien millor destinats? O per altra banda, es necessari pagar tota una fulla de publicitat (un publireportatge) en un periòdic per a vendre el que s'ha fet, on ha quedat això de fets i no paraules? Quan un ha de pagar per a que vegen el que ha fet es que els ciutadans no perceben de cap manera cap benefici, i recordem que es paga en diners de tots eixos ciutadans.
 
 
Al respecte, hi ha una pregunta habitual que sol fer-me molta gent i que molts també es feu interiorment, i es perquè el PP guanya tantes eleccions, la resposta es ben fàcil ho feia perquè guanyava fent trampes finançant-se en diners negres procedents dels molts casos de corrupció, casualitats de la vida hui ha començat el judici del Gürtel on dos exconselleres, un Vicepresident de la Generalitat i alguns diputats del PP, de moment, estan en la banqueta dels acusats, eixe es un dels motius, l'altre perquè eren una màquina perfecta que només pensava en guanyar les pròximes eleccions, afortunadament les màquines fallen, queden obsoletes i finalment no serveixen per a res, a més, ha arribat el moment de les persones, d'idees noves i de pensar en les actuals i pròximes generacions, això es el que realment ens cal als benissers i als valencians en general, ha arribat el moment de triar als estadistes, i si en això li fem cas a Churchill?
 
Xavi Tro, candidat de Compromís a l'alcaldia de l'Ajuntament de Benissa


 
next