Diari La Veu del País Valencià
UGT PV – Campanya de recollida d’aliments
UGT PV LLANÇA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS AMB MOTIU DE LES CELEBRACIONS DE L’1 DE MAIG.

Enguany els actes de commemoració del primer de Maig d’UGT arranquen al País Valencià amb el llançament de la campanya de recollida d’aliments que van a anar destinats les persones més desfavorides. El motiu d’aquest acte és contribuir a pal·liar la situació de manca de necessitats bàsiques de certs colectius vulnerables i vulnerats, en un any en el qual malgrat el que se’ns diu des del govern, la crisi segueix colpejant dur.

Amb aquest geste UGT PV vol aprofitar els actes festius i reivindicatius que sempre acompanyen la celebració del primer de Maig per a fer un anomenat a la solidaritat entre els seus afiliats,posant al servei de la societat la seua estructura comarcal vertebrada al llarg de tota la Comunitat. I és que si bé aquesta iniciativa ja s’havia dut a terme en ocasions anteriors, és la primera vegada que es planteja de manera global des del conjunt de les unions comarcals d’UGT PV.

Per a aquesta finalitat, i durant mes i mig, totes les unions comarcals que componen la UGT del País Valencià han habilitat les seues seus com a punts de recollida en els quals des de demà dia 15 d’abril, i fins al 30 de maig, es captaran aliments. Un total de 21 punts de recollida en tot el País Valencià que abasten des de Castelló, fins a Oriola a Alacant. Els aliments recollits aniran en la seua totalitat destinats a: Menjadors escolars, la Xarxa de Solidaritat Popular, Caritas, a l’Aula debat de Dones del Grau de Castelló, la Xarxa Solidària de Benidorm i el Rebost Solidari d’Alacant.

Més informació sobre punts de recollida, horaris i tipus d’aliments ací.

http://www.ugt-v.es/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=8947:1o-de-mayo-del-2015-campana-de-recogida-de-alimentos&catid=15:qus-la-ugt-pv&Itemid=316

Comparteix

Icona de pantalla completa