Diari La Veu del País Valencià
València – Jornada de trobada ciutadana
La networking ciutadana de Fent Ciutat

Dimarts 21 d’abril, 18:30 hores en “Les Naus”

El proper dimarts 21 d’abril a les 18:30 hores, a l’espai “Las Naves”, Carrer de Joan Verdeguer, 16, València, tindrà lloc la jornada que des de FENT CIUTAT hem anomenat “LA NETWORKING CIUTADANA de FENT CIUTAT”. Aquesta jornada s’organitza amb la finalitat d’abordar uns dels objectius prioritaris que construïrem junts durant el darrer procés de diagnòstic: la materialització d’un espai de trobada entre associacions i ciutadans en el qual conèixer-se, intercanviar informació, posar en comú iniciatives i promoure sinèrgies.

Hem convocat a aquesta jornada a 15 CIUTADAN(E)S que posaràn en comú les seues iniciatives, sol·licitant i oferint recursos, per tal de continuar enfortint relacions i projectes comuns. Es tracta d’una trobada d’intercanvi, on donar a conèixer els objectius i activitats de les entitats de la nostra ciutat, on fomentar la cultura col·laborativa, generar sinèrgies i possibilitar el naixement de nous projectes inter-associatius i inter-barrials, on fer contactes, vincular-se a propostes existents, oferir idees, etc… Volem materialitzar una vertadera “incubadora” on les iniciatives ciutadanes puguen créixer i fer-se realitat.

El format de les jornades cerca la implicació i la col·laboració entre els participants, ja que no solament es pretén que es presenten iniciatives i necessitats, sinó que es genera un espai per a compartir recursos i capacitats. A més comptarem amb una “fila zero”, a la qual estan convocats persones de l’àmbit institucional, polític, financer i dels moviments socials que podran oferir recursos a les iniciatives que presenten els quinze participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa