Diari La Veu del País Valencià
Situació de la sanitat pública a la Marina Alta
La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta es va reunir ahir a Pedreguer i va tractar principalment dos temes:

1.- La reivindicació de la construcció del nou centre de salut a Pedreguer.
2.-Situació de la sanitat pública a la nostra comarca.

Respecte al primer punt, va quedar clar que el Centre de Salut de Pedreguer actual es “tercermundiste” amb tota una sèrie de mancances i que Conselleria de Sanitat és responsable de que no hi haja un nou centre. . La política privatitzadora del PP a la nostra comarca ens deixa sense drets als ciutadans però amb totes les obligacions. Pagar i plorar o la llei de l’embut podria ser un bon slogan per tot el que ens han portat a la nostra comarca.

Per això es barallen mesures per tal d’aconseguir que el poble reivindique massivament per tots els mitjos, la construcció de l’esmentat centre. La Plataforma recolzarà totes les mesures que el poble de Pedreguer porte endavant

Respecte a la situació de la sanitat pública a la Marina Alta, es van explicar les deficiències més importants que estem patint. Es va comentar que a l’hora de fer una reclamació al Comissionat, també es pot fer per mig de la pàgina web del Síndic de Greuges i el que arriba al Síndic, arriba segur a Conselleria. També es va dir que a les properes eleccions, cal saber ben bé a qui no hi ha que votar. I que si canvia el signe polític del nou govern a la Comunitat Valenciana i el nou Comissionat fera bé la seua tasca, Marina Salud se’n va segur de la comarca.

Plataforma en defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta

Comparteix

Icona de pantalla completa