Diari La Veu del País Valencià
Dissabte 18 d’abril es presenta L’any del devorador
Dissabte 18 d’abril de 2015. Una data per guardar.

Una data en la que es presenta en societat una novel·la que no deixarà indiferent ningú. Unes lletres que colpiran la societat valenciana i remourà les consciències de més de quatre, per a bé i per a menys bé.

Dissabte 18 d’abril es presenta L’any del devorador, la nova novel·la d’Emili Piera. Serà a les 12:30 hores en la llibreria cafeteria Ubik Cafè, al carrer Literato Azorín, 13 de la ciutat de València, en el marc del nou cicle iniciat per la llibreria junt a l’editorial carcaixentina El petit editor Birres i llibres.
Entre birres i llibres coneixerem les històries que redolen entre les pàgines del devorador. Una novel·la que molts no voldrien veure.

Una televisió al servei d’un partit polític. Un periodista traslladat de departament. Un inspector de policia que resol casos amb l’ajuda d’un gat. Un assassí en sèrie famolenc. Un president de govern megalòman. Una festera major reconvertida en periodista.
Vos sona?

Potser és que també heu viscut l’any del devorador…

Emili Piera és escriptor. Periodista veterà i amb ambició literària, conegué els aspectes més proletaris de l’ofici en premsa, ràdio i televisió, camí ascètic que li va descobrir les possibilitats expressives de la crònica i la columna, sovint amb l’humor com a sistema operatiu. Premi Llibertat d’Expressió.

Autor de diversos relats curts i llibres de divulgació i combat ambiental, L’any del devorador és la seua quarta novel·la. Va obtenir el Premi de la Critica del Escriptors Valencians per Dietari de guerra.

Viatger i tastaolletes, ha reconduït la passió adolescent per la Química pels camins del plaer gastronòmic (La nostra cuina)

El Petit Editor

Comparteix

Icona de pantalla completa