Intersindical Valenciana davant del 25 d'abril

25 abril 2015 01:00h
Intersindical Valenciana participarà en la manifestació del 25 d'abril

El Sindicat aposta per un canvi real al País Valencià

Intersindical Valenciana participarà en la manifestació del 25 d'abril convocada per Acció Cultural del País Valencià. El Sindicat acudirà amb una pancarta pròpia amb el lema: "volem decidir". Per nosaltres, no n'hi ha democràcia sense dret a decidir sobre el nostre futur com a poble però tampoc sinó podem decidir sobre tot allò que ens afecta en les nostres condicions de vida ja que, des del nostre punt de vista, és un dret que va indissociablement unit a les llibertats cíviques i els drets socials i laborals del nostre poble.

A més, des de la Intersindical Valenciana es reivindica l’establiment d'un marc valencià de relacions laborals i protecció social que afavorisquen la possibilitat de les treballadores i treballadors valencians a decidir directament sobre les seues condicions laborals i un model de negociació proper a la realitat laboral i econòmica valenciana, que es concretaria en convenis propis i en l’assumpció de les competències en matèria laboral, seguretat social i seguretat i salut en el treball.

El Sindicat considera que la situació nacional, laboral, econòmica i social del País Valencià no és bona per les polítiques antivalencianes i antisocials aplicades pel govern de la Generalitat Valenciana i pel govern espanyol. Les conseqüències han estat: l'espoli fiscal; la reforma laboral; la reforma de les pensions; la desocupació; la llei Wert; la política sanitària privatitzadora; el copagament de moltes prestacions i serveis essencials; la involució en les polítiques d'igualtat; l'exili de la gent jove; la repressió; els desnonaments; el tancament de RTVV; el tancament de les emissions de TV3; la manca de mitjans de comunicació, públics o privats, en la nostra llengua; els impediments per garantir que el valencià siga la llengua vehicular a l'educació; la recentralització de l'estat per acabar amb l'actual estat de les autonomies i impedir el dret a decidir....És a dir, un atac brutal a les valencianes i valencians, al nostre territori i al nostre autogovern.

Per això, des de la Intersindical Valenciana s'aposta un canvi real al País Valencià. Un canvi de polítiques per afavorir els interessos de la majoria de la població, avançar en el nostre autogovern i cap una societat més justa i igualitària.


 
next