Intersindical Valenciana aposta per una ocupació estable i de qualitat

29 abril 2015 01:00h
El Sindicat crida a un canvi real per millorar les condicions de vida de les treballadores i treballadors.

Intersindical  Valenciana convoca manifestacions aquest Primer de Maig sota el lema “Ara, un canvi real”. Per al Sindicat, calen altres polítiques que milloren les condicions de vida i laborals de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població.

Intersindical Valenciana considera que la situació social, laboral i econòmica està deteriorant les condicions laborals de les treballadores i treballadors amb un major precarització i temporalitat i reduccións salarials; empobrint la majoria de la societat; deixant sense drets i prestacions socials al conjunt de la població; augmentat les desigualtats socials; forçant la gent jove a l’exili econòmic; o aprofundint les desigualtats entre dones i homes en el món del treball i en tots els àmbits socials. Tot açò, és conseqüència de les polítiques d’austeritat que han practicant els governs espanyol i valencià als darrers anys. Unes polítiques dictades pels organismes internacionals i aplicades per Rajoy i Fabra sense pietat.

En aquest context, Intersindical Valenciana aposta per: una mobilització continuada i sostinguda en el temps; per la creació d’espais unitaris amples, diversos i plurals, com les Marxes de la Dignitat, i el treball, des de la base, de manera horitzontal, als centres laborals, barris i pobles per oposar-nos-hi. Per tot açò, crida a la participació en les manifestacions del Primer de Maig.

Intersindical Valenciana reivindica aquest Primer de Maig unes polítiques que: generen ocupació estable i de qualitat; implanten una renda bàsica; milloren els salaris, augmenten les pretacions per desocupació i el Salari Mínim Interprofessional; recuperen drets i prestacions socials; deroguen la reforma laboral i de les pensions; potencien els serveis públics; regeneren democràticament la vida sindical; aposten per la negociació col·lectiva; superen les desigualtats entre dones i homes en el món del treball i avancen cap l’establiment d’un marc valencià de relacions laborals.

Intersindical  Valenciana convoca les següent manifestacions al País Valencià:
 
Manifestacions

Alacant, Escales Jorge Juan 11:30h.
Dénia, Pl. Jaume I, 12:00h.
València, Pl. Sant Agustí 12:00h
Vinaròs, Plaça Ajuntament 10:00h


 
next