Presentació del documental “Corrupció: l'organisme nociu” a Crevillent

4 maig 2015 01:00h
El proper dimarts dia 5 de maig, a les 19:30 de la vesprada, es durà a terme al Saló d'Actes de la Casa de Cultura de Crevillent la projecció del documental “Corrupció: l'organisme nociu”. Un cop finalitzat el documental es realitzarà un debat que comptarà amb la presència dels directors del documental i d'un dels protagonistes: Fernando Urruticoechea, antic interventor de Crevillent.
 
Per assistir a l'acte, cal fer una donació de 3€ a benefici de la Colla “El Campanà”. Els interessats poden  comprar  les  entrades  a  la  copisteria  “Espiral”,  al  quiosc  “Els  Abrets”  i  a  la  seu  de “Terraviva”, associació de productors i consumidors d'agricultura ecològica
 
L'activitat ha sigut organitzada per la Colla “El Campanà”, que ha comptat amb la col·laboració del Casal Jaume I de Crevillent, els Amics de la Natura de Crevillent, les plataformes Crevillent No al macroabocador i Albatera No al vertedero, el grup ecologista Margalló d'Elx, la CNT d'Elx i la coordinadora de professorat interí.
 
 
Colla Ecologista-Cultural El Campanà
 

 
next