Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent – Premi extraordinari d’ensenyances professionals d’arts plàstiques i disseny
L’ontinyentina Fàtima Calabuig rep el premi extraordinari d’ensenyances professionals d’arts plàstiques i disseny

El passat 29 d’abril de 2015, va tindre lloc al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent l’entrega del premi extraordinari d’ensenyances professionals d’arts plàstiques i disseny corresponent al curs 2013-2014. A aquest acte es varen reconèixer tant l’esforç com els expedients brillants de 52 estudiants de formació professional i ensenyances de règim especial de la Comunitat Valenciana. L’acte va ser organitzat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i els premis varen ser lliurats pel Secretari Autonòmic d’Educació i Formació, Manuel Tomás.

Entre els guardonats i guardonades trobem a Fàtima Calabuig Martínez que va rebre el premi a millor expedient d’estudis de Cicle Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració (Interiorisme) amb una nota mitjana de 9,1. L’ontinyentina va estar estudiant aquesta titulació a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Alcoi (EASD Alcoi) durant tres cursos acadèmics en el quals va tindre que renunciar a la seua vida laboral. Aquest guardó consta d’un diploma acreditatiu i una menció especial a l’expedient acadèmic de l’alumne.

En paraules de la guardonada: “aquest premi és molt important per a mi, donat que és un reconeixement a tot l’esforç i els sacrificis que he fet durant aquesta etapa de la meua vida; done les gràcies a totes les persones que m’han recolzat durant tot aquest temps. Ara espere poder contribuir amb els coneixements adquirits a millorar aquesta societat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa