Diari La Veu del País Valencià
Presentació a Mislata del documental ‘parar i començar’
5 de maig presentació a Mislata del documental “parar i començar” sobre el dret de vaga

Serà a les 18h a l’IES La Moreria, amb participació de membres de la comunitat educativa de Mislata documental vaga mislata Una reflexió audiovisual des del món de l’ensenyament sobre la vaga Serà Benvingut tothom que vulga defensar aquells drets que obtingueren la nostra gent. És una reflexió audiovisual sobre el dret de vaga i des de l’ensenyament. Fet per Raïm, un col.lectiu de professors i professores de FOL. La idea fonamental de Parar i començar és aportar un material (arguments, imatges…) per a reflexionar sobre la participació dels ciutadans en la configuració de les normes que els afecten com a subjectes d”una comunitat.

Ens interessa mostrar la vaga com un fenomen que ha de ser observat des de diferents punts de vista per abastar el seu significat complet. El documental ja s’ha presentat a diversos llocs: la presentació inicial a CCOO PV, però també a la Universitat de València, a Ca Revolta, i a diverses localitats de l’estat espanyol. Algun dels autors és de Mislata, i la FE CCOO PV organitza la presentació a aquesta localitat de l’Horta Sud.

A la presentació del documental estaran tres companys i amics molt lluitadors per l’escola pública de Mislata: presentarà Lluis Muedra, professor de l’IES La Moreria, i participarà Jordi Brull, professor i membre del grup Raïm, i Mentxu Querol, mestra jubilada de l’escola pública i sindicalista de la FE CCOO PV

Comparteix

Icona de pantalla completa