Diari La Veu del País Valencià
UJI – Nova edició del programa ‘Visites’
L’UJI obri el campus a centres educatius i entitats amb una nova edició del programa «Visites»

Les institucions interessades poden sol·licitar i realitzar la visita fins el 31 de maig

La Universitat Jaume I obre fins el 31 de maig de 2017 una nova edició del programa «Visites a l’UJI» que té com a finalitat donar a conèixer el campus universitari, les titulacions que s’imparteixen i les instal·lacions pròpies. El programa desenvolupat per la Unitat de Suport Educatiu té com objectiu atendre la sol·licitud de centres i entitats que volen incloure entre les seues activitats educatives i socials una visita a l’UJI, ja siga de forma genèrica o vinculada a determinats continguts. Les institucions interessades poden sol·licitar i realitzar la visita fins al 31 de maig.

Durant el curs 2015/2016 van visitar l’UJI mitjançant aquest programa 1.715 alumnes pertanyents a cursos des d’Infantil fins a Batxillerat, a més de 130 grups vinculats a diferents associacions i entitats, valorant l’experiència com molt satisfactòria, amb un 4,5 sobre 5.
Les visites generals inclouen una xerrada de presentació de la Universitat Jaume I i les titulacions, així com una visita a instal·lacions adaptada al perfil dels participants, mentre que la visita específica dóna opció a un itinerari adaptat a una determinada àrea de coneixement o matèria d’estudi, que inclou una xerrada de presentació tant de l’UJI com de les titulacions vinculades a les instal·lacions a visitar. Les visites es poden sol·licitar mitjançant el correu [email protected] o el formulari disponible a la web.

Comparteix

Icona de pantalla completa