Diari La Veu del País Valencià
Malva-rosa – Cap escola pública es tanca!
LA MALVA-ROSA SE SOLIDARITZA AMB L’IES BALEARS

La coordinadora d’educació de la Malva-rosa defensa i reivindica les escoles públiques, i se solidaritza amb la petició de no supressió de l’IES Balears per a ús com escola oficial d’idiomes (EOI).

Des de la Coordinadora d’educació de la Malva-rosa considerem que la supressió de centres públics de la xarxa educativa, no garanteix la qualitat educativa. Apostem pels serveis públics. En cas d’haver de suprimir unitats haurien de ser de la xarxa educativa concertada i més encara si la pública té suficient demanda com és el cas.

Considerem que s’ha de comptar amb les Comunitats educatives per prendre qualsevol decisió. És per això que demanem a la Conselleria que escolte les veus de la comunitat educativa tant del centre que vol suprimir com dels centres afectats tant de secundària com de primària. Trobar el consens, la participació i la transparència ens diferenciaria de governs anteriors.

Apostar per l’escola pública és apostar no sols pel manteniment si més no per la creació i consolidació d’infraestructures educatives de qualitat, per això anem reivindicant des de la Malva-rosa la construcció d’un centre nou en un solar d’ús escolar del barri.

Hui dilluns 13 de març es realitzarà una concentració a la porta de l’Institut (Av. Baleares 66), a les 17:30h #NoalCierreDelIESBaleares

Cap escola pública es tanca!!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa