Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Rosa Jové dóna el tret d’eixida a la II Festa de la Primavera
El CEIP Severí Torres, de Castelló, es prepara per a donar el tret d’eixida a la II Festa de la Primavera amb una ponent d’excepció: Rosa Jové. La reconeguda psicòloga catalana impartirà una ponència el pròxim 25 de març, a les 16.30 h, a l’Auditori Rex de Castelló (les entrades es poden reservar per internet).

Amb el títol Educar amb amor i respecte des de l’escola i la família està previst que aquest referent d’àmbit nacional en temes de psicologia infantil parle d’algunes de les qüestions que ha tractat als seus llibres, com són, l’acompanyament en l’educació sense pressions ni falsos mites o com abordar la resolució de conflictes a la família i a l’escola, de manera que els nostres fills i filles puguen desenvolupar totes les seues capacitats. En definitiva, com acompanyar-los i com fer-ho des de l’amor i el respecte.

Rosa Ma Jové Montanyola (Lleida, 1961), llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​està especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria (0 a 3 anys). Igualment és llicenciada en Història i Geografia amb especialització en antropologia de la criança. Presidenta de la delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i responsable del programa de salut maternoinfantil d’UNICEF a Lleida, és membre fundadora del grup de psicòlegs en emergències i catàstrofes de Catalunya, amb més de trenta intervencions, entre les quals destaquen les inundacions de Biescas o els atemptats de l’11-M. També és membre de la permanent de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya. Des de 1994 és la responsable del gabinet de psicologia del Centre Mèdic CMS a Lleida, i també ha obert consulta a Barcelona i Madrid. És autora dels èxits Dormir sense llàgrimes i La criança feliç, Ni rebequeries ni conflictes, Tot és possible i de diversos articles de divulgació sobre psicologia infantil.

>
Aquesta xarrada és el tret d’eixida d’una programació que finalitzarà amb la II Festa de la Primavera que tindrà lloc el 8 d’abril de 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa