Diari La Veu del País Valencià
25 d’abril per la recuperació de les televisions i ràdios en llengua pròpia
La diada se celebrarà el dissabte 29 d’abril a València, i serà una jornada amb 3 actes convocats amb el lema conjunt de “6 anys sense senyal. Volem TV3, IB3 i ràdio i televisió valencianes.”

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’entitat que treballa per la promoció i reconeixement de la llengua i cultura pròpies del País Valencià, és l’entitat que organitza i convoca, des dels anys de la transició, els actes de la diada del 25 d’Abril, en la qual commemorem la pèrdua de les institucions i lleis pròpies d’autogovern després de la Batalla d’Almansa de 1707 i, alhora, l’inici de la progressiva recuperació de l’autoconsciència dels valencians com a poble.

Enguany, celebrarem els actes de la diada el dissabte 29 d’abril, ja que el dia 25 és laborable i que, de moment, al País Valencià, no ha estat declarat festiu, tot i el seu significat històric…

Llegiu més

Venda ON-LINE de preu reduït per a sòcies i socis

Instruccions:
Tota persona associada a ACPV tindrà un preu reduït de 8 euros en la compra de l’entrada anticipada.
Per accedir a la compra on-line de les entrades reduïdes cal accedir a la plataforma de compra des d’aquestos enllaços:

Entrada Socis
Súper Festa

Entrada Socis
Concert-Festa
Televisió Sense Fronteres

Abonament Socis
Súper Festa +
Concert-Festa Televisió sense fronteres

Qualsevol sòcia o soci que no reba a la seua adreça electrònica l’enllaç de compra reduïda o tinga problemes amb la plataforma de compra, que es pose en contacte amb nosaltres mitjançant el correu [email protected].

Aquesta oferta és exclusiva per a persones associades a ACPV. Quedarà anul·lada la compra de les entrades reduïdes per part de no associats i els diners no seran retornats.

PUNTS DE VENDA ANTICIPADA

En els pròxims dies estaran disponibles les entrades físiques en tots els punts de venda habituals, tant les de preu reduït com les anticipades sense reducció.

Us n’informarem properament.

Venda en Correus: Es podran adquirir a totes les oficines de Correus entrades anticipades a aquestes entrades no serà aplicable la reducció per a socis i sòcies.

Comparteix

Icona de pantalla completa