Diari La Veu del País Valencià
Presentació de L’últim llop de la Serrella a Fageca

Presentació de “L’últim llop de la Serrella”, de Jordi Raül Verdú (15 d’abril, dissabte, 19.00 h, a Fageca)

El llibre de Jordi Raül Verdú es diu L’últim llop de la Serrella i li’l presentarà Mercè Climent, escriptora i editora de Lletra Impresa Edicions.

Ara fa vora 300 anys, a les nostres muntanyes vivia encara un dels animals més bells i temuts de tots els temps, el llop. L’ésser humà els acaçava i s’hi enfrontava de tant en tant per tal de protegir el ramat. És en aquest ambient de lluita entre l’animal i les persones que Gemma, una xiqueta pastora que viu als peus de la serra de la Serrella, tindrà una experiència única que, no només la condicionarà a ella, sinó també als llops que campen per tota la muntanya. És una història versemblant en què l’amor, l’admiració i l’amistat per aquests animals tan especials està per damunt de l’odi, de la ràbia i de la venjança.

L’últim llop de la Serrella és una aventura pels paratges més meravellosos i únics d’una de les serres més salvatges i encisadores del migjorn valencià, la Serrella, tan admirada i estimada per tots els aficionats al muntanyisme i amants de la natura.

Portada

Quan visites la Serrella, i amb l’ajuda del mapa que s’inclou al llibre, podràs seguir cadascuna de les passes de la gran aventura que viuen els protagonistes d’aquest conte fantàstic.

Comparteix

Icona de pantalla completa