Diari La Veu del País Valencià
Castelló en Bici celebra el 19 d’abril dia mundial de la bicicleta

Castelló en Bici celebra el 19 d’abril dia mundial de la bicicleta, amb una “BiciTapa” i un Vídeo-fòrum coincidint amb el 200 aniversari de la seua invenció.

Castelló en Bici, entitat què pretén promoure l’ús segur, habitual i sostenible de la bicicleta com a eina de mobilitat. Vol celebrar el 19 d’abril dia mundial de la bicicleta, dintre dels #30DiesenBici i coincidint amb el 200 aniversari de l’invent de la bicicleta amb dues activitats, la primera la d’un vídeo‐fòrum amb la projecció del documental “Torna la Bici” a “El Menador Centre cultural”, junt amb la primera BiciTapa de Castelló en bici.

Castelló en Bici l’associació ciutadana en defensa de l’ús de la bicicleta. Vol sumar‐se als #30DiesenBici amb la programació de dues activitats per tal de commemorar a més el 19 d’abril dia mundial de la bicicleta juntament amb del 200 aniversari de l’invent de la bicicleta.

Des de Castelló en Bici vol incidir‐se amb la cultura de la mobilitat sostenible mitjançant la realització d’un vídeo‐fòrum què tindrà lloc a “El Menador, centre cultural” (antic edifici d’hisenda) a les 19 hores amb la projecció del documental “Torna la Bici” seguit d’un debat sobre la temàtica de la bicicleta com a mitjà transport a les ciutats.

Seguidament a la finalització del vídeo‐fòrum es durà a terme la primera “BiciTapa” de Castelló en bici”. Amb l’eixida des de la plaça de l’hort dels corders a les 20:30h aproximadament, fent un el recorregut en bici pels carrers de Castelló de la Plana fins arribar a la Plaça Santa Clara on gràcies a la col∙laboració de la Cafeteria Amado hi haurà a la disposició de les ciclistes Beguda+Tapa de pernil per tan sols 1 €, si acudeixen amb la seua bici.

El col∙lectiu ciclista Castelló en Bici, vol convidar tota la ciutadania a participar dels actes que han programat i a celebrar el 200 aniversari de l’invent de la bici amb ells de forma conjunta per tal d’aconseguir unes ciutats més amables, sostenibles i silencioses. Gràcies a la mobilitat amb bicicleta.

Comparteix

Icona de pantalla completa