Diari La Veu del País Valencià
ACICOM obri la primera edició del concurs ‘Joves investigacions – Nova comunicació’

ACICOM obri la primera edició del concurs “Joves investigacions – Nova comunicació” dirigit a aquells estudiants en l’àmbit de la comunicació, el qual té com a fi divulgar el coneixement de nous talents i finançarà el treball del guanyador en un llibre de manera gratuïta.

Demà 20 d’abril, en el marc de la Fira del Llibre, es presenta oficialment el concurs a la sala Museo 2 a les huit de la vesprada.

Els objectius del concurs són aportar coneixement i estudis sobre la comunicació, difondre els treballs de joves investigadors, promocionar i donar a conèixer joves figures emergents valencianes, incentivar a persones investigadores oferint-los una publicació formal, i generar debats al voltant dels estudis realitzats.

ACICOM realitza esta convocatòria per triar els treballs a publicar, per a la qual volen comptar amb la important col·laboració de les universitats valencianes i especialment dels departaments més implicats en la comunicació: periodisme, comunicació audiovisual, filologia, sociologia, educació, psicologia, ciències polítiques, documentació, publicitat i màrqueting, entre altres.

Les bases concurs es poden consultar a https://goo.gl/lMAQti . Per inscriure’s o per a preguntes cal enviar un correu electrònic a [email protected] amb totes les dades que es demanen a les bases.

Comparteix

Icona de pantalla completa