Diari La Veu del País Valencià
Andreu Valor arriba a Elx per a fer un concert de la mà d’El Tempir

Un dels cantautors del moment, el contestà Andreu Valor, actuarà a La Llotja Sala Cultural d’Elx el pròxim 20 de maig a partir de les 20.30h en un concert que promet ser molt especial. Després de cinc discs editats i d’haver triat l’ofici musical el 2007, la música d’Andreu Valor es caracteritza per intentar fusionar intenció i tendresa, actitud i consciència, desig i esperança en cada projecte que ens presenta. La tendència musical de Valor és la de recórrer camins inexplorats per a intentar aportar noves sonoritats en els projectes que desenvolupa. Les seues lletres aporten una constant ideològica i antropològica que fonamenta cada essència en el desig d’aportar la paraula melòdica adequada per a fer de la justícia moral i del sentiment d’humanitat un món equilibrat dedicat a la pau i a la igualtat. Des del primer acord fins a l’últim vers, la proposta tracta d’acaronar sentiments bàsics i somnis poètics, reflexions doloroses per a convertir-les en madurs somriures, gestos de bondat per una fràgil atenció a la vida.

La gira

Després d’haver estat deu anys navegant en solitari arreu del territori d’història, cultura i parla compartida, amb un vessant social important i amb l’humil aportació de la naturalitat d’una veu i unes paraules que cerquen magnificar cada racó de llibertat, individual i social, aquesta proposta tracta de fer balança de les experiències viscudes i creades aportant un repertori que recorde els primers temes amb la renovació d’una maduresa assolida, temes actuals i temes dels projectes que van forjant-se i tenim la necessitat de començar a compartir. Així, una proposta acústica visitarà La Llotja d’Elx, on l’intimisme configurarà la proximitat, però la sonoritat anirà augmentada amb elements electrònics que evoquen el que vindrà.

El concert, organitzat per El Tempir amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i la discogràfica MésdeMil, serà un repàs per la carrera musical d’Andreu Valor al llarg d’aquests deu anys (En les nostres mans, A l’ombra de l’obscuritat, Malgrat la pluja, Conspiracions i Bandautòrium). Les entrades podreu comprar-les des d’aquest web a un preu de 6 i 8 euros a la Llotja.

Comparteix

Icona de pantalla completa