Continua la 3a edició dels Pressupostos Participatius a Pedreguer

Acabada la recollida de propostes, ara toca determinar quines passaran a votació popular
 
El passat 27 d'abril va finalitzar el termini per a presentar propostes d'inversions municipals per als pressupostos participatius del pròxim any. Durant les setmanes en les quals va estar obert el procés, els veïns i veïnes de Pedreguer van fer arribar un total de 134 aportacions en forma de butlletes a les urnes i missatges electrònics. El conjunt de totes les aportacions ha donat lloc a 150 propostes ciutadanes diferents.

Des de l'Ajuntament es vol agrair l'interés de totes aquelles persones que s'han implicat en la iniciativa, compartint i traslladant les seues propostes. Enguany s'han registrat uns elevats nivells de participació i, amb això, s'ha enriquit significativament el procés.

Les propostes recollides han estat agrupades segons la seua adequació o no als criteris inicialment establerts: tractar-se d'inversions, que foren competència municipal i amb un cost econòmic no superior a l'import consignat per als pressupostos participatius (350.000 euros).

Una vegada obtinguda la pre-selecció de propostes, cal determinar quines seran les actuacions que finalment es sotmetran a votació pública. Amb aquest objectiu, el/la convoquem a la reunió de Pressupostos Participatius que tindrà lloc el proper DIMARTS, 10 de JUNY, a les 19.30 hores, a la CASA DE CULTURA.

A la reunió es presentaran les propostes plantejades pels veïns i veïnes i es prioritzarà el grup d'aquelles que es sotmetran a votació pública després de l'estiu.

Esperem comptar amb la seua participació. Si té qualsevol dubte o suggeriment, li preguem que ens el faça arribar enviant un correu electrònic a pedreguerparticipa@gmail.com o telefonant a l'Ajuntament (tel. 96 576 06 69).
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat