Pedreguer activa un Fons d'Emergència Social

 
Fins 70 famílies han pogut acollir-se a aquesta mesura
 
Les ajudes han anat destinades a l'adquisició de material escolar, atesa la política retalladora que cada vegada més aplica la Conselleria en aquest aspecte, reduint beques i altres ajudes necessàries per a la correcta escolarització de la gent jove.
 
S'han donat ajudes a 70 persones per un total de 13.766,13 euros (l’any passat van ser 37 les persones beneficiades, amb una ajuda total de 7.391 €).
 
L’Ajuntament de Pedreguer, per tercer any consecutiu, ha engegat un Pla d’Ajudes Socials 2014, un Fons Municipal d’Emergència, donades les circumstàncies econòmiques i socials que estem patint i coneixent les circumstàncies que estan passant les famílies de la localitat.
 
Amb això s’intentaran pal·liar les conseqüències que està tenint l’aplicació de les diferents mesures que estan prenent tant el Govern espanyol com l’autonòmic, en la mesura en que estan retallant les possibilitats de moltes famílies quant al dret a rebre una educació digna i en igualtat d’oportunitats.
 
Ateses la bona gestió i administració que s’ha aconseguit fer del pressupost municipal, els fons podran eixir dels mateixos pressupostos, concretament de la partida de Benestar Social.
 
Per participar-hi s’ha tingut en compte motius econòmics (ingressos econòmics, nombre de fills i despeses per hipoteca o arrendament), a través dels informes dels serveis socials municipals i dels mateixos centres escolars, així com la documentació que en cada cas s'ha demanat als peticionaris.
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat