Benilloba s'incorpora a la xarxa de seus universitàries de la Universitat d'Alacant

L'alcaldessa, Ana Delia Gisbert i el rector, Manuel Palomar, han subscrit aquest dilluns un conveni de col·laboració entre la localitat del Comtat i la institució acadèmica.
 
L'acord preveu apropar les activitats de formació, investigació i culturals de la Universitat  i respondre a les inquietuds que plantege el municipi

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i l'alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert Taes, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració entre la localitat del Comtat i la institució acadèmica que incorpora a aquesta última a la xarxa de seus universitàries de la UA, dins de la nova política d’articulació comarcal d’extensió universitària.
 
Amb l’acord subscrit aquest matí al despatx rectoral, Benilloba es converteix en Aula universitària, el que permetrà a la institució alacantina desenvolupar activitats formatives, d'investigació o culturals a aquest municipi i, tal i com ha apuntat el rector, “respondre a les inquietuds que, en aquests aspectes, puga tindre la població local”. “Aquest conveni ens permetrà dur a terme diferents activitats a Benilloba i apropar la nostra institució acadèmica tant a la seua població com a la dels voltants”, ha dit Palomar.
 
Tots dos han coincidit que es tracta d'un acord “que beneficia mútuament totes dues institucions” ja que, segons el rector, «una de les nostres prioritats és obrir la Universitat, fer que existisca més enllà dels nostres murs i aquesta és una funció que fan de forma excepcional les nostres seus arreu del territori”. Acords com el d'avui amb Benilloba “ens permeten fer més gran la nostra institució i complir millor amb els nostres objectius”, ha assegurat.
 
 
Per la seua banda, l'alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert Taes, ha mostrat el seu agraïment al rector i a la Universitat per la seua disposició i col·laboració i ha manifestat la seua intenció “d'aprofitar l'oportunitat ens que ens ofereix aquest acord i que estem convençuts aportarà un gran valor afegit a la nostra localitat.
 
A l'acte han assistit, a més del rector i l'alcaldessa, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora del secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero, la directora del secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias, el director de la Escola Politècnica Superior, Andrés Montoyo y la secretaria General, Esther Algarra Prats.
 
AJUNTAMENT DE BENILLOBA


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat