Cabanes - Comença la reparació de filtracions al col·legis


Comença la reparació de filtracions al CEIP Ntra. Sra. del Bon Succès i l’IES Alfons XIII de Cabanes

Soledad Segarra: “Quatre anys després ja és hora que els xiquets puguen anar a classe en unes aules dignes”

L’Ajuntament de Cabanes, a través de la regidoria d’Educació que dirigeix Soledad Segarra ha començat a reparar les filtracions d’aigua del col·legi púbic Ntra. Sra. del Bon Succès i l’IES Alfons XIII. Segons apunta Segarra, “ja és hora que els xiquets puguen anar a classe en unes aules dignes sense humitats i sense haver de sortejar poals d’aigua”.

Les tasques de reparació es centren en el sostre de l’edifici que presenta alguns punts on el recobriment impermeable estava danyat i que afecten algunes aules i la cuina. S’estan localitzant les zones afectades per les goteres i s’està reforçant l’impermeabilització de tots els punts febles amb tela asfàltica. També es rejuntaran els vidres del menjador i la recepció amb silicona per tal d’evitar filtracions quan plou fort en la direcció de les portes i finestres.

 

Segarra ha afegit que després de 4 anys de goteres,  “hem aconseguit la col.laboracio de tots, agilitzant les reparacions gràcies a la bona gestió de les parts, tant des de la Direcció Territorial, com la Inspecció i la Conselleria i els dos directors dels centres educatius” als qui ha volgut agrair “la seua predisposició”.

Els treballs estaran finalitzats en un termini aproximat d’una setmana. 

AJUNTAMENT DE CABANES

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat