Cabanes - Comença la reparació de filtracions al col·legis


Comença la reparació de filtracions al CEIP Ntra. Sra. del Bon Succès i l’IES Alfons XIII de Cabanes

Soledad Segarra: “Quatre anys després ja és hora que els xiquets puguen anar a classe en unes aules dignes”

L’Ajuntament de Cabanes, a través de la regidoria d’Educació que dirigeix Soledad Segarra ha començat a reparar les filtracions d’aigua del col·legi púbic Ntra. Sra. del Bon Succès i l’IES Alfons XIII. Segons apunta Segarra, “ja és hora que els xiquets puguen anar a classe en unes aules dignes sense humitats i sense haver de sortejar poals d’aigua”.

Les tasques de reparació es centren en el sostre de l’edifici que presenta alguns punts on el recobriment impermeable estava danyat i que afecten algunes aules i la cuina. S’estan localitzant les zones afectades per les goteres i s’està reforçant l’impermeabilització de tots els punts febles amb tela asfàltica. També es rejuntaran els vidres del menjador i la recepció amb silicona per tal d’evitar filtracions quan plou fort en la direcció de les portes i finestres.

 

Segarra ha afegit que després de 4 anys de goteres,  “hem aconseguit la col.laboracio de tots, agilitzant les reparacions gràcies a la bona gestió de les parts, tant des de la Direcció Territorial, com la Inspecció i la Conselleria i els dos directors dels centres educatius” als qui ha volgut agrair “la seua predisposició”.

Els treballs estaran finalitzats en un termini aproximat d’una setmana. 

AJUNTAMENT DE CABANES

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat