Un sollaner en la TransGranCanària 360


EL SOLLANER, VORO GUILLEM, AFRONTA ELS 265 KM DE LA 360 TRANSGRANCANÀRIA.

Des de l’Ajuntament de Sollana i la Regidoria d’Esports, Juan José Martínez, desitjar-li molta sort i ànims al corredor, Voro Guillem Borràs, pel gran repte esportista al que s’està enfrontant des d'ahir a l’illa de Gran Canària. Una carrera de 265 quilòmetres i 16.500 metres de desnivell positiu que recorrerà paratges insòlits de Gran Canària durant 3 dies.

Voro Guillem no és la primera vegada que s’enfronta a un gran repte, sinó que ja té experiència en altres proves de llarga distància com ara la Maratho des Sables, The Coastal Challenge a Costa Rica, la Transvulcània, el repte GR130 km que ell organitza a la Palma o la mateixa TransGrancanària on ha participat en 5 edicions. Però és la primera vegada que s’enfronta a la TransGranCanària 360.
 

Què és la Transgrancanària?

La Transgrancanària és el nom de la gran prova de resistència que se celebra a l'illa de Gran Canària, Illes Canàries, des d'octubre de 2003, sent actualment una de les proves més importants del calendari mundial. En la Transgrancanària, els participants han de creuar l'illa de Gran Canària a peu i per això compten amb l'ajuda de l'organització que disposa per a ells diversos punts d'avituallament amb aliment i beguda adequat a aquest tipus de prova. A més, l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, ofereix cobertura sanitària al llarg del recorregut.

La Transgrancanària 360º està limitada a 100 corredors, els quals seran elegits segons la seua trajectòria, que hauran de demostrar prèviament omplint un dossier a l'hora de completar el formulari d'inscripció. "Es valorarà l'experiència del participant en distàncies llargues i proves d'ultra resistència amb forts desnivells, així com el maneig de dispositius d'orientació. Solament uns pocs privilegiats podran endinsar-se en recòndits racons de l'illa de difícil accés i que amaguen autèntiques meravelles.
 

La complexitat d'aquesta prova es troba en el fet que és una modalitat d'autosuficiència, en la qual cada corredor haurà de planificar la seua estratègia i descans. L'organització posarà a disposició dels participants tres úniques bases de vida, en les quals podran descansar, avituallar i disposar del material que previ a la sortida hagen deixat a l'organització", comenta Déniz. Cada corredor portarà durant el recorregut un sistema de geo-posicionament que reportarà a l'organització la seua posició en tot moment.

AJUNTAMENT DE SOLLANA


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat