II Trobada d’emprenedors d’Innpulso


Gata participa en la II Trobada d’emprenedors d’Innpulso
 
L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, i el regidor de Desenvolupament Urbà l’empresa local ilüi participaren, dimecres 1 de març, en la “II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso i Emprenedors Locals” celebrada a Madrid.

L’ sdeveniment, organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, distintiu que obtingut Gata dues vegades (2011 i 2014),  reunia alcaldes de les ciutats associades al costat de les Pimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats participants

A la trobada cada Ajuntament participant realitzava una exposició, presentant el poble i l'empresa, així Gata va realitzar una primera part a càrrec de l'Alcaldessa i una segona on Sara Guida va explicar les innovadores idees, tècniques i recursos que utilitza ilüi en l’elaboració dels seus productes d’il·luminació. 

La Xarxa Innpulso és la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació creada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat en 2011. A ella pertanyen els municipis que han rebut la distinció “Ciutat de la Ciència i la Innovació” que des de l'any 2010 ve atorgant aqueix Ministeri i el seu objectiu fonamental és promoure la innovació tant en la pròpia administració local com el seu entorn empresarial i ciutadà.
 

Per a aquesta trobada, cada ciutat membre de la Xarxa ha seleccionat l’empresa més Innovadora del seu municipi que, acompanyada pe l’alcaldia, representava la seua ciutat en aquesta jornada. Aquesta nova trobada està emmarcada en l'estratègia de la Xarxa de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis i dotar-les de visibilitat per facilitar el seu accés a mercats potencials.

La trobada reunia més de 60 talents emprenedors de diferents punts de la geografia nacional, convertint-se així en un aparador immillorable per mostrar el talent emprenedor a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat