Tavernes contracta el servei d'escola infantil

La contractació s'ha realitzat per un procediment de concurs públic on s'han valorat 10 propostes, és a dir, la totalitat de les empreses que es van presentar dins del termini.
 
L'Ajuntament de Tavernes adjudica a l'empresa Megadiver Socioeducativa SL la concessió de l'Escola infantil "Víctor Calatayud" per a un període de 5 anys. 
 
La presentació de proposicions per al concurs públic es va tancar el dia 16 de juny amb un total de 10 empreses que van estar acceptades per la Mesa de Contractació. 
Després de la valoració de la documentació tècnica (tenint en compte aspectes educatius, de manteniment i de difusió) i de les ofertes econòmiques, l'empresa adjudicatària va aconseguir la màxima puntuació, amb un total de 88 punts.
 
L'empresa concessionària realitzarà la gestió del servei i les inversions en equipament, material didàctic i informàtic, així com els subministraments i contractacions de serveis complementaris. A canvi rebrà una subvenció de l'Ajuntament, que apostant per una educació infantil de qualitat destinarà una subvenció de 15.000 euros a l'any.
 
La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, ha manifestat que hi ha molt bona voluntat i disposició de l'empresa per fer-se càrrec i admetre com a pròpies les treballadores que estaven el curs passat en l'escola municipal.
 
L'Escola Infantil Municipal disposarà de sis unitats o grups d'infants en edats compreses de 0 a 3 anys. Durant el calendari escolar, estarà oberta de 8 a 18 hores. També es contempla la possibilitat de donar el servei en el mes de juliol. Com que es tracta d'un mes no lectiu, no es poden disposar dels bons d'escolarització de la Conselleria per tal de subvencionar part del cost del lloc escolar. Per tant, haurà de ser satisfet íntegrament per les famílies que porten els seus fills durant eixe mes.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat