La vicepresidenta de la Diputació de València ha visitat la platja de Tavernes


La vicepresidenta de la Diputació de València ha visitat la platja de Tavernes per a valorar els danys ocasionats pel temporal
 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors de l’equip de govern han rebut este matí Maria Josep Amigó a la platja de la Goleta, que ha estat la més castigada pel temporal.
 
La platja de Tavernes va patir un fort temporal de pluja i vent la setmana passada que va castigar greument la Goleta. Hui, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, en companyia de l’alcalde de Tavernes i regidors del govern municipal han acudit a la zona per conèixer de primera mà els danys que s’hi han produït i la situació real de la platja.

Les autoritats han pogut observar els efectes del temporal que han  afectat greument la platja de la Goleta, arrossegant l’arena, desfent les dunes i trencant el canal de defensa. Fins i tot, ha deixat al descobert restes d’una antiga caseta que hi havia abans al costat dels camps de futbet i que es trobava sota l’arena.

Maria Josep Amigó ha assenyalat l’interés de la Diputació a visitar en persona els danys que havia ocasionat el temporal. “Volem estar al costat dels Ajuntaments i farem servir el Fons d’Emergències per tal d’arribar allà on no apleguen la resta d’Administracions. Recolzarem la demanda de l’Ajuntament de Tavernes perquè el Ministeri de Medi Ambient faça les obres necessàries, i invertisca els diners que facen falta a fi que Tavernes no es quede sense platja”.

 

L’alcalde ha requerit a la Diputació de València la seua implicació amb les localitats afectades, però ha incidit en la necessitat que el Ministeri de Medi Ambient s’hi implique. “És clau i necessari que el Ministeri de Medi Ambient que és l’organisme competent s’hi implique, d’una manera contundent, ràpida perquè quan arribe la temporada de Setmana Santa el bany siga practicable i la platja continue sent un atractiu turístic.”
 

Els tècnics municipals estan avaluant les despeses dels danys, que Jordi Juan ha anunciat que seran inassumibles per a l’Ajuntament de Tavernes: “Al costat de les construccions, on abans hi havia  arena, ara directament estan trencant les ones. Aleshores no podem parlar encara de xifres però sí que podem dir que serà una quantitat de diners, per descomptat inassumibles per un Ajuntament com el de Tavernes”.

A hores d’ara la brigada municipal i l’empresa concessionària de neteja estan treballant per a retirar l’arena dels carrers.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat