I Concurs de Dibuix per la Igualtat


L’Ajuntament de Tavernes convoca el I Concurs de Dibuix per la Igualtat
 
El guanyador d’este concurs serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona per al 2018 i, a més, rebrà com a premi un lector de llibres electrònics.
 
La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat el I Concurs “Dibuixant per la Igualtat”, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.
 
Este concurs està dirigit a menors entre 12 i 16 anys de Tavernes que cursen el cicle de l’ESO i que tinguen interés en el dibuix i el disseny. Es tracta d’una oportunitat perquè donen a conèixer el seu art.
 
Els treballs s’entregaran en format Din-A4 en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador en horari de 9 a 14 hores, fins l’1 de març. Tots els participants hauran de posar nom, cognoms i telèfon de contacte per la part de darrere del dibuix.
 
El guanyador es coneixerà el dia 3 de març, una vegada acabe la Cursa de la Dona, on s’entregarà el premi. Professionals de les arts plàstiques valoraran la temàtica, l’originalitat, la creativitat i la tècnica dels treballs.
 
Els cartells presentats al concurs formaran part d'una exposició en la Casa de la Cultura que podrà visitar-se el dia 8 de març.
  

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat