Demandes i millores en l’avantprojecte per a l’estació de Tavernes


L’Ajuntament trasllada a Renfe les demandes i millores en l’avantprojecte per a l’estació de Tavernes
 
El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i els arquitectes de l’Ajuntament de Tavernes s’han reunit este matí amb el cap d’Instal·lacions, Carlos López de Ocáriz, i tècnics de Renfe.
 
L’Ajuntament de Tavernes ha traslladat a Renfe les seues demandes perquè s’incloguen a l’avantprojecte de què disposen per a fer accessible i més segura l’estació, entre altres mesures.

Això ha sigut hui a la reunió que han mantingut el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, acompanyat dels arquitectes municipals, amb el cap d’Instal·lacions, Carlos López de Ocáriz, i tècnics de Renfe.

L’objectiu ha estat presentar a l’Ajuntament l’avantprojecte amb què hi ha previst un pas subterrani per a passatgers per tal de creuar les vies amb seguretat i complint amb la normativa d’accessibilitat. A més, es contempla l’ampliació de les andanes i la construcció d’un nou edifici, entre altres actuacions.
 

El regidor, Josep Llàcer, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim la voluntat i la predisposició a col·laborar amb Renfe i aportar les idees per a millorar el projecte. Per això, els hem traslladat les demandes dels veïns i dels usuaris de l’estació de Tavernes.
 
 

 
Volem una estació més funcional i adaptada a les exigències dels usuaris, i demanem que Renfe projecte esta infraestructura i el servei de rodalies al nucli urbà del poble i de la platja per tal que s’incremente i potencie la mobilitat urbana sostenible i l’ús del transport públic no contaminant”.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat