Bocairent - Josep M. Molina obté la insígnia de plata al mèrit en l’Educació


El professor va compatibilitzar la docència amb la primera tinència d’Alcaldia de l’Ajuntament de Bocairent

El Diari oficial de la Comunitat Valenciana publicava aquest dimecres, 17 de juny, la concessió de la insígnia de plata en l’àmbit educatiu a Josep Maria Molina Molina, qui fins divendres passat va ser primer tinent d’Alcaldia i regidor delegat d’Obres, Serveis municipals i Seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Bocairent.

La distinció atorgada per la Conselleria d’Educació reconeix la labor dels professionals que presten servei en els centres docents no universitaris autonòmics “en el moment de la seua jubilació després d’una dilatada labor i esforç exemplar en la seua tasca educativa” i serà lliurada pròximament en un acte públic.

A més, els mèrits del professor Molina augmenten al tenir en compte la compatibilitat de la docència amb una “abnegada” dedicació municipal, segons es posa de manifest des del consistori. Per això, l’equip de govern manifesta la seua felicitació a Josep Maria Molina pel “merescut” homenatge així com el seu agraïment pel treball realitzat com a regidor durant els darrers huit anys.

photo
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat