Diari La Veu del País Valencià
Bocairent augmenta un 12% el nombre de visitants durant 2016
L’Ajuntament renova la pàgina web turística i l’oficina d’atenció a més de contractar dues persones.

Bocairent continua consolidant-se com un destí prioritari del turisme d’interior valencià amb l’augment durant el 2016 del nombre de visitants. D’aquesta forma, l’oficina de turisme va concloure l’any amb 44.007 persones ateses, un 11,93% superior a l’exercici anterior; a més, aquesta dada suposa pràcticament duplicar en quatre anys els turistes registrats el 2012 (23.883 persones).

Per a la regidora de l’àrea, Noelia Vañó, “el creixement continuat de les xifres d’afluència ens permet valorar positivament les diferents accions de promoció de la destinació Bocairent realitzades en l’última dècada”; així, segueix Vañó, “conjuntament amb el sector local hem apostat per situar el nostre poble com un producte de qualitat amb uns serveis hostalers i de restauració en consonància amb eixa línia”. Aquest compromís “està obtenint el beneplàcit dels turistes, especialment dels estrangers”, segons la titular municipal, ja que “el mercat internacional ha crescut en un punt percentual; circumstància que ens permet diversificar cada vegada més la procedència dels nostres visitants i reduir la dependència de l’àmbit autonòmic i estatal”.

El 2016, en el qual la població va comptar entre els seus atractius amb la presència del lleó ibèric en el museu arqueològic, va concloure amb la incorporació d’una guia de turisme i d’un peó de manteniment de recursos patrimonials gràcies a una subvenció de 8.171,89 euros del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana. Però no sols això, l’anualitat recentment finalitzada “va comportar una actualització de la pàgina web de promoció turística (www.bocairent.org) per tal d’adaptar-la als llenguatges de programació més nous amb un resultat visual molt més atractiu i adaptable a qualsevol dispositiu, i amb una informació cada vegada més pràctica per als nostres visitants”, com destaca Noelia Vañó. Igualment, durant el darrer trimestre es van renovar les instal·lacions de l’oficina d’atenció amb una nova il·luminació, uns finestrals millorats i una pintada general “que li dóna a l’espai una calidesa major”, segons la regidora de l’àrea.

Comparteix

Icona de pantalla completa