Diari La Veu del País Valencià
Burjassot inicia l’any amb el Burjajove 2017
Temps lliure, oci, vacances… tot s’uneix en els primers dies de l’any. Uns dies en els quals l’Ajuntament de Burjassot vol que les i els nens al costat dels joves del municipi gaudeixin d’una gran programació dins de Burjajove, el projecte de les Regidories de Cultura i Joventut, dirigides per Estefanía Ballesteros que, a través de la Agència Jove, ofereix un ampli ventall d’activitats del 2 al 7 de gener.
A totes les activitats programades aquest any, es va a unir una gran cartellera cinematogràfica plena d’estrenes que, de segur i com està sent una constant al llarg de tots els caps de setmana, va a reunir una gran quantitat de públic al Centre Cultural Tívoli.
El primer dels espectacles gratuïts que obriran la programació de Burjajove serà, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, El Grinch, que arribarà de la mà de Vera Teatre el dilluns 2 de gener a les 18 hores. Un divertit espectacle per a públic familiar en el qual coneixeran a aquest considerat símbol del Nadal que es presenta com l’antítesi a aquesta època consumista. Un rondinaire que farà les delícies dels més nens.
El dimecres 3 de gener a partir de les 17 hores i fins a ben entrada la tarda la programació gratuïta de Burjajove va a tenir lloc a la plaça de la Casa de Cultura, jocs recreatius com a futbolí, ping-pong, billar, diana electrònica o Air Hoquei, de la mà de Esport Actiu. Aquesta tarda, sobre les 18 hores serà el moment de la Batukada Green Gos i de la xocolata calentito per tots els que estiguin en aquest moment a la Casa de Cultura.
Sense temps per descansar, el Centre Cultural Tívoli acollirà el dimecres 4 de gener a les 18 hores l’espectacle gratuït Codi Postal 00, de Engruna Teatre. En el mateix, coneixeran una oficina de correus molt especial on arriben cartes i paquets des de tots els racons del món. Una oficina a través de la qual descobriran infinitat d’històries: d’amor, de viatges, de secrets…, “una experiència màgica i única al món de la comunicació”, tal com la companyia ho descriu.
La programació per als més joves arribarà a Burjajove 2017 el dia de Reis, el 6 de gener, a les 23 hores amb la nit d’humor en la qual es podrà gaudir, també de manera gratuïta, del monòleg d’Óscar Tramoyeres, un genial humorista que no deixa a ningú indiferent en les seves actuacions. Serà al Centre Cultural Tívoli.
La nota musical es posarà el dissabte 7 de gener a partir de les 20 hores en el Polvoró’n’Rock que farà que es pugin a l’escenari de l’Auditori de la Casa de Cultura les formacions L’últim ke zierre i Els de Marras. En aquest cas, el preu de l’entrada per gaudir del concert és de només 6€, entrades que ja poden adquirir-se a la Casa de Cultura i en Instanticket.
Burjajove 2017 proposa tot aquest ventall d’activitats en les quals, el més important, és gaudir i passar-ho de valent sense necessitat de sortir de Burjassot.

Comparteix

Icona de pantalla completa