Diari La Veu del País Valencià
El VI Pregó Musical anuncia la proximitat de la Setmana Santa amb cinc bandes i 300 músics del País Valencià i Múrcia
El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha destacat que és “una oportunitat per a donar a conèixer la ciutat” i ha animat als veïns a participar d’aquest esdeveniment i “gaudir de la gran qualitat de totes les bandes participants”

Més de 300 músics de cinc bandes procedents de la Comunitat i Múrcia participaran aquest cap de setmana en el VI Pregó Musical, un ‘pòrtic’ a la Setmana Santa de Vila-real, declarada Festa d’Interès Turístic Provincial.

La música dels tambors i les cornetes crearan l’ambient idoni per a endinsar-nos en un esdeveniment que suposa a més “una bona oportunitat per a donar a conèixer la nostra ciutat”, segons ha destacat el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol.

El pregó s’obrirà el dissabte, a les 19.30 hores, en la basílica, amb l’actuació de les bandes de la Sociedad Independiente Musical de Manises i la Banda de Cornetas i Tambores San Luis Bertrán de València.

Al matí següent, el diumenge a les 11.30 hores, el pregó continuarà en la plaça de Sant Pasqual amb les actuacions de la Agrupación Musical Virgen del Sufragio de Benidorm, la Agrupació Musical Santa Magdalena de Yecla i la AgrupacióMusical Verge de Gràcia de Vila-real.

El regidor ha destacat la qualitat de totes les bandes i ha animat als veïns a participar en el VI Pregó Musical Ciutat de Vila-real.

Comparteix

Icona de pantalla completa