Premis 20 de Febrer 2016 a Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real ha donat a conéixer el nom de les persones i entitats vila-realenques que seran reconegudes enguany amb els premis 20 de Febrer, uns guardons que s'han decidit per primera vegada en la taula d'honors i distincions constituïda recentment.

En aquesta edició, els premis reconeixeran la trajectòria de la il•lustradora Paula Bonet, l'Institut d'Educació Secundària Francesc Tàrrega, el ‘dolçainer’ Pascual Juan Rochera ‘el Grenya’ i Pepe Batalla Bosquet, persona fortament vinculada al moviment associatiu local a través d'entitats com la Junta de Festes o la Junta Central de Setmana Santa. A més, els 20 de Febrer 2016 també premiaran la trajectòria i l'aposta per la innovació de l'empresa local Incerco.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, que ha presidit la comissió, ha volgut felicitar als premiats i ha elogiat la trajectòria destacada en els seus respectius àmbits. Els Premis 20 de Febrer són concedits per la corporació municipal i són un reconeixement a la trajectòria d'entitats i persones rellevants del teixit associatiu, cultural i social de la ciutat.

El lliurament dels guardons se celebrarà el diumenge 21 de febrer a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, després de l'homenatge a la figura del rei Jaume I en el marc dels actes commemoratius de la fundació de la ciutat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat