Vila-real celebra la VII Tamborada Provincial el proper 4 de març

Vila-real acollirà dissabte que ve 4 de març la VII Tamborada Provincial, un esdeveniment organitzat per la Junta Central de Setmana Santa i l’Agrupació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme, que congregarà a la ciutat mig miler de bombos i tambors procedents de municipis de tota la província de Castelló, com Almassora, Peníscola, Alcalà de Xivert, la Vall d'Uixó, la Vilavella, Almenara o la capital de la Plana.

La Tamborada començarà a les 21.00 hores amb la desfilada de les prop d'una vintena d'agrupacions participants des de la plaça de Sant Pasqual fins arribar a la plaça Major, on s'escoltarà el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar al uníson tots els participants.
 
El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha destacat la importància d'un acte a escala provincial que “ens permetrà, novament, potenciar turísticament els establiments locals” i que servirà per a donar pas “als primers actes programats a l'agenda de la Setmana Santa local, declarada de Festa d'Interès Turístic Provincial, amb més de 400 anys d'història”. “Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avançant en l'objectiu de ser ciutat de referència en matèria turística, i especialment en turisme religiós, al mateix temps que seguim sent una de les ciutats de serveis més importants de la província de Castelló”, conclou Obiol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat