Vila-real celebra la VII Tamborada Provincial el proper 4 de març

Vila-real acollirà dissabte que ve 4 de març la VII Tamborada Provincial, un esdeveniment organitzat per la Junta Central de Setmana Santa i l’Agrupació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, amb el patrocini de la Regidoria de Turisme, que congregarà a la ciutat mig miler de bombos i tambors procedents de municipis de tota la província de Castelló, com Almassora, Peníscola, Alcalà de Xivert, la Vall d'Uixó, la Vilavella, Almenara o la capital de la Plana.

La Tamborada començarà a les 21.00 hores amb la desfilada de les prop d'una vintena d'agrupacions participants des de la plaça de Sant Pasqual fins arribar a la plaça Major, on s'escoltarà el toc de tambors de cada confraria i el toc provincial que faran sonar al uníson tots els participants.
 
El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, ha destacat la importància d'un acte a escala provincial que “ens permetrà, novament, potenciar turísticament els establiments locals” i que servirà per a donar pas “als primers actes programats a l'agenda de la Setmana Santa local, declarada de Festa d'Interès Turístic Provincial, amb més de 400 anys d'història”. “Amb esdeveniments com aquest, Vila-real segueix avançant en l'objectiu de ser ciutat de referència en matèria turística, i especialment en turisme religiós, al mateix temps que seguim sent una de les ciutats de serveis més importants de la província de Castelló”, conclou Obiol.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat