Concurs de pregons a Vila-real

La Junta de Festes convoca un concurs de pregons en honor a sant Pasqual pel Centenari del Patronatge a Vila-real
                                                          
La Junta de Festes de Vila-real se suma a la commemoració del Centenari del Patronatge de sant Pasqual sobre Vila-real amb la convocatòria excepcional d'un concurs de pregons en honor al sant que es llegirà en l'acte del Pregó i imposició de bandes a la reina i dames de la ciutat.

Les bases, que ja estan publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló, estableixen la possibilitat de participar a tots aquells adults majors de 18 anys de dins i fora de Vila-real, que podran presentar un únic treball de manera individual. La temàtica estarà dedicada a honrar les festes de Vila-real, especialment al seu patró sant Pasqual i el centenari del seu patronatge, i el text, que podrà estar redactat en castellà o en valencià, haurà de tenir una extensió de 50 a 100 versos, si s'escriu en aquesta modalitat, o en prosa, amb un mínim de 1.000 paraules i un màxim de 3.000.

El guanyador s’emportarà un premi en metàl·lic per import de 300 euros, així com un diploma commemoratiu. Els participants poden presentar els seus treballs des del proper 30 de març fins el 20 d’abril i s’hauran de remetre a l'Ajuntament a través del Registre General o per correu certificat i, com a cada procediment, hauran de portar un lema identificatiu i les dades de l'autor en un sobre tancat.

Un jurat compost pel regidor de Festes; el president i vicepresident de la Junta de Festes, així com pel president de la Comissió de Cultura de la Junta de Festes i per dos escriptors de la ciutat, serà l'encarregat d'avaluar els treballs presentats i dictar el seu veredicte abans del 29 d'abril, data oficial del Pregó.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat