La tercera edició del concurs de ball 'Ballem?' torna a Vila-real

La tercera edició del concurs de ball televisat de Vila-real Ballem? serà presentada aquest divendres, 17 de març, a les 18 h al CEAM L’Olivera de Vila-real, en el marc d’un acte obert al públic amenitzat per la música en directe del grup Nostalgia.

Com a novetats principals destaquen la incorporació de nous premis, com ara un viatge amb el Villarreal CF, en un dels desplaçaments que el primer equip faça fora de la ciutat. A més, alguns d’aquests nous premis no sols aniran destinats a les parelles i grups que millor ballen, sinó també a aquelles que mostren una major regularitat o una química millor en pantalla, ja que el concurs té la peculiaritat de ser també un programa de TV.
 
Els guanyadors de la modalitat en parella disfrutaran, com és habitual, d’una escapada de cap de setmana a un hotel o balneari de la província i els guanyadors de la categoria en grup d’un dinar o sopar en algun dels establiments participants. La Unió de Comerç de Vila-real, UCOVI, col·laborarà novament amb regals per a les parelles finalistes.
 

 
Segons afirma la regidora delegada Rosario Royo, Ballem? forma part del programa d’envelliment actiu que la Regidoria de Família de l’Ajuntament de Vila-real posa en marxa per a donar visibilitat i destacar l’estil de vida actiu dels nostres majors. No obstant això, volem destacar que en la categoria de balls en grup no hi ha edat mínima per a participar-hi, per la qual cosa animem a col·lectius, grups, penyes i associacions a inscriure’s.
 
Per a qualsevol informació addicional s’ha habilitat un número de telèfon (964 547 240) i una adreça electrònica familia@vila-real.es on els interessats ja poden inscriure’s.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat