Albaida incorpora un servei d’assessorament laboral

L’ajuntament d’Albaida en col·laboració amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (SERVEF) oferirà un servei d’assessorament per a persones desocupades de llarga duració de la ciutat amb l’objectiu de facilitar la seua reinserció al mercat laboral.
 
Albaida que continua treballant per reduïr les xifres de persones desocupades que té la ciutat ha incorporat un asesor laboral gràcies a una subvenció. L’assessor atendrà els casos que reba de dilluns a divendres en horari de 9:00h a 15:00h en la planta baixa de la casa consistorial localitzada a la plaça Major.
 
Per a disfrutar d’aquest servei, que s’ofereix de manera gratuïta, és necessàri ser demandant de feina en el SERVEF. A més a més, l’orientador laboral oferirà a totes i tots aquells que ho necessiten d’acord amb els criteris establerts per el SERVEF, itineraris d’inserció laboral personalitzats dirigits a la trobada de feina.
 
D’esta manera, l’ajuntament d’Albaida continua buscant maneres perquè els albaidins i albaidines que es troben en situació de desocupació laboral puguen abandonar-la el més prompte possible.

photo

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat