Albaida estrena web amb moltes novetats

L’ajuntament d’Albaida ha llançat una nova web que ofereix importants novetats perquè els albaidins i albaidines puguen emprar esta xarxa com un servei més.
 
La pàgina web compta amb un nou disseny molt més senzill i intuïtiu perquè totes i tots els ciutadans puguen emprar-la siga quin siga el seu coneixement d’informàtica.  A més a més, ofereix novetats en el contingut que aproparan l’activitat de l’ajuntament a la gent, un dels objectius de l’equip de govern actual.
 
Pel que fa a la distribució del contingut, esta nova web estarà organitzada en tres pestanyes que tindran informació més específica sobre la ciutat, l’ajuntament i administració electrònica. Tot el contingut es trobarà ordenat per categories, per tal que no siga difícil la seua navegació així com la localització de la informació desitjada. Notícies, agenda, dades de la ciutat, telèfons d’interés, associacions, informació del govern municipal, plens, bans així com impresos, ordenances, catàleg de tràmits i tauler d’anuncis són alguns dels continguts que podran trobar els usuaris.
 
En esta nova web, les informacions més institucionals com els plens o les dades de contacte dels diversos serveis dels que disposa l’ajuntament es podran trobar totalment actualitzades amb l’objectiu d’oferir als albaidins i albaidines un tracte molt més directe i personalitzat  i, a més a més, estalviar-los temps d’espera.
 
Per altra banda, no sols trobaran informació institucional sinó també enllaços que oferiran informació d’interés per al ciutadà com l’oratge a la ciutat o la farmàcia de guàrdia. A més a més, podran accedir als perfils institucionals de Facebook, Twitter i Youtube a través de la mateixa web si així ho desitgen.
 
Altrament, tot aquell que vulga consultar la informació d’Albaida al seu mòbil ara ho pot fer gràcies a l’app “Ajuntaments de València” creada per la Diputació de València. Així mateix, el domini www.albaida.es continuarà sent el mateix ja que sols es tracta d’una millora del servei. L’ajuntament d’Albaida treballa diàriament per oferir millores en tots els serveis i per això està obert a escoltar suggeriments per millorar la seva nova web.

photo

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat