Albaida dóna la benvinguda als estudiants del programa Erasmus+

L’alcalde, Josep Antoni Albert, va rebre als joves al Saló de Plens de l’Ajuntament acompanyats per els seus professors.
 
L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, en representació de la institució va rebre ahir per la vesprada al Saló de Plens de l’Ajuntament als estudiants de la República Txeca, Alemanya, Itàlia i Portugal que participen en el programa Erasmus+ de la Unió Europea juntament amb l’IES Josep Segrelles i que es troben d’intercanvi estos dies a Albaida.
 
Erasmus+ es tracta del programa europeu en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i el esport per al període 2014-2020 que tracta d’ajudar “a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que done a les persones les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat tant actual com futura”. Per a participar en este programa, l’IES Josep Segrelles va presentar un projecte sota el nom SOLVE: from Dropouts to Excellence i en el qual un total de 25 alumnes de 4t ESO i 1r Batxillerat investiguen les causes de l’abandonament escolar prematur així com el desenvolupament d’un protocol per a guiar l’alumnat cap a l’excel·lència.
 
L’alcalde d’Albaida va destacar durant l’acte de benvinguda que “estos programes permeten als nostres joves conèixer gent de diferents països, descobrir les seues costums i cultura així com millorar l’aprenentatge d’idiomes” i va agrair a l’institut que feren a l’ajuntament partícip d’estes “enriquidores idees”.
 
Després de l’acte, els joves estudiants d’intercanvi van descobrir els llocs més emblemàtics d’Albaida com el Palau dels Milà i Aragó i el Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA) on van quedar meravellats tant de les titelles com de l’arquitectura i de la història que té la ciutat.

Els joves estudiants d’Alemanya, República Txeca, Itàlia i Portugal i els seus professors estaran en el municipi fins divendres i a partir d’eixa data serà quan els estudiants de l’IES Josep Segrelles començaran a visitar estos països europeus durant els següents dos cursos.

photo

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat