La Unió Musical d’Albaida en el Certamen d’Altea La Vella

La Unió Musical d’Albaida L’Aranya participa este dissabte 18 de febrer en el Certamen de Música Festera d’Altea La Vella (Alacant) promogut per la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella en honor a Antonio Orozco Orozco. ‘L’Aranya’ estarà acompanyada per l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, per la regidora de Cultura, Bea Costa i per la regidora de Benestar Social, MªÁngeles Salom.
 
En el certamen participaran també L’Agrupació Musical Santa Cecília del Camp de Mirra i la Unió Musical La Lira de Quatretonda. Les tres bandes musicals pertanyents a la Comunitat Valenciana i membres de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV), requisits ambdós per participar en este certamen, interpretaran un pasdoble per al passacarrer, un pasdoble de presentació, la marxa mora “Emma” del compositor Víctor Vallés Fornet i una marxa cristiana de lliure elecció que en el cas de ‘L’Aranya’ es tracta de l’obra Catarsi del compositor J. Vicente Egea Insa.
 
Per a la Unió Musical d’Albaida L’Aranya, fundada en 1923, este certamen és molt especial perquè en paraules del president Josep Bodi i Quilis “teniem moltes ganes de participar en este certamen i demostrar més enllà de la nostra comarca l’alt nivell d'interpretació i gran qualitat musical que defineixen a l'Aranya”. Per a Bodi serà el primer certamen de música festera al que acudirà com a president així com la primera vegada per al director de la Unió Musical, Adrián Ronda, que ha destacat “el gran esforç de totes i tots els músics, així com  la il·lusió que tenim per participar i gaudir d’un dissabte de música”
 
En esta edició del Certamen de Música Festera d’Altea La Vella es concediran tres premis; un primer premi dotat amb 2000 €, un segon premi de 1500 € i un tercer premi de 1000 €. 

photo

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat