Diari La Veu del País Valencià
Morella està preparada per al Carnestoltes 2017
Diversió, color i festa es veuran al llarg dels carrers de la ciutat amb gran quantitat de participants i visitants en un Carnestoltes diferent El Restaurant Vinatea oferirà un Showcooking de les XIV Jornades de la Trufa el divendres a les 20.00h a la Llotja de l’ajuntament
Morella ho té tot enllestit per a celebrar el Carnestoltes aquest cap de setmana del 4 i 5 de març.

La desfilada de disfresses des de Sant Miquel a la plaça junta a centenars de persones acompanyades de música i bon humor. El Carnestoltes morellà és una data assenyalada a la ciutat, ja que morellans i visitants participen activament per a gaudir d’un cap de setmana de festa.

Xiquets i grans participen d’aquesta celebració que compta amb activitats per a tots. La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Carnestoltes s’ha convertit en una festa amb molta participació tant dels morellans, com d’aquells que ens visiten. Centenars de persones acudeixen disfressades a la desfilada i els carrers i locals de la ciutat estan plens de gent”. A més de la desfilada principal, l’Ajuntament ha organitzat actes per als xiquets. Així, “la desfilada infantil o el cinema són altres activitats del Carnestoltes de Morella”.

El Carnestoltes comença dissabte 4 de març amb la desfilada infantil a les 16.30 hores. Aquesta surt des de la Plaça Colón, continua per dins del poble, fins a l’Espai Firal. En aquest emplaçament, hi haurà inflables per a jugar i xocolatada per a berenar. La desfilada oficial és a les 20.00 hores i surt des de Sant Miquel en direcció a la Plaça. Finalment, l’actuació de l’orquestra Tranze és a les 00.30 hores a la Plaça. Diumenge, la pel·lícula Trolls es projectarà al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

XIV Jornades de la Trufa

El Showcooking del Restaurant Vinatea se celebrarà divendres a les 20.00 hores.

Les XIV Jornades de la Trufa s’allarguen fins el 12 de març i estan arribant a la seua recta final. Aquestes jornades gastronòmiques amb el ‘diamant negre’ dels Ports ofereixen menús especials als restaurants de la zona on es poden degustar els productes característics i la trufa com a producte estrella d’aquestos plats.

Les Jornades de la Trufa són un èxit a Morella. Totes les activitats organitzades han tingut una elevada participació. Showcookings, tallers, degustacions i el festival gastroliterari Morella Negra com la Trufa han omplert el poble que ha reflectit unes dades molt positives d’ocupació hostalera durant el mes de febrer.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa