Morella i Albarracín preparen l'assamblea dels Pobles més bonics

Ambdues ciutats són la seu conjunta que acollirà l’assemblea des del 8 fins al 11 de juny. Delegacions de diferents països participaran i comptaran amb activitats i visites a pobles de la xarxa
 
Reunió dels representants de la seu dels Pobles més bonics del món
 
Albarracín i Morella s’han reunit avui com a seu conjunta de l’assemblea mundial dels Pobles més bonics amb la intenció d’organitzar les activitats. Així, en la reunió han participat els dos alcaldes, Francisco Jesús Martí i Rhamsés Ripollés, que han definit l’agenda d’actes per als dies des del 8 fins a l’11 de juny. També han participat en aquesta reunió el president de l’associació dels Pobles més bonics, la Fundación Santa María de Albarracín, el regidor de Turisme de Morella, Jorge García, i Amparo Quesada, del Patronat de Turisme de Morella. 

Rhamsés Ripollés ha destacat que “aquesta assemblea és molt important i que Morella sigui seu és una gran oportunitat de promoció, en este cas, de promoció internacional".

Delegacions de diferents països acudiran a l’assemblea, per la qual cosa “és necessari donar-los a conèixer el patrimoni, la gastronomia o les festes característiques dels pobles", ha afegit Rhamsés. A més, els dies 10 i 11 de juny l’assemblea se situa a Morella on “mostrem el patrimoni a les delegacions que ens visiten i, també, els donarem a conèixer l’Anunci, ja que enguany és la cita més important de la ciutat", ha comentat l’edil.


L’assamblea internacional dels Pobles més bonics visitarà uns quants pobles de la xarxa que estan de camí entre Albarracín i Morella. La ruta de visites passa per Rubielos, Puertomingalvo, Cantavieja, Calaceite, Valderrobres, Vilafamés i Peníscola. D’aquesta manera, serà una eina per a promoure el turisme internacional a diferents pobles de la zona i que es puga veure tot el que aquestes poblacions poden oferir als visitants.

photo

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat