Ruta del Bou amb Corda també passarà per la Font de la Figuera

La Federación Española del Toro con Cuerda va donar a conèixer fa uns dies a Carcabuey (Còrdova), en la seua primera gala, els detalls de la Ruta Turística del Bou amb Corda. Segons fonts de la Federació, "utilitzant com a base el bou, s'oferirà al visitant tot el patrimoni cultural, gastronòmic i natural dels municipis que la integren", com és el cas de la Font de la Figuera, a través de la Gent del Bou i de 23 municipis més. Així ho indica el seu web oficial: www.torodecuerda.es

Des de l'Ajuntament, les regidories de Turisme i Festes, a càrrec de Purificación Lluch i Mariano Ferriz, respectivament, han mostrat el seu agraïment a aquesta agrupació "per ajudar-nos a dinamitzar el turisme a cadascuna de les seues accions, amb les quals sempre aconsegueixen el ple absolut".

Un exemple d'això és el tradicional Cap de Setmana taurí, que tindrà lloc el 12 i 13 de maig d'aquest any i que comptarà amb solta de vaques i bous, bou amb corda i embolat a la plaça Major. En aquest esdeveniment estrenaran l'argolla que els van lliurar a la Gent del Bou, en el marc de la trobada de la Federació Espanyola del Toro amb Corda a Carcabuey.

Però abans, ja ultimen els preparatius per al concert de Pasdobles taurins d'aquest dissabte dia 25 de març, a càrrec de La Lira Fontiguerense, que barreja música i espectacle de ball flamenc.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat