Diari La Veu del País Valencià
Activitats en la Setmana de la Dona 2017
L’Ajuntament organitza conferències, tallers i un menjar amb motiu de la Setmana de la Dona 2017

A través de la Regidoria de Dona i Igualtat, l’Ajuntament ha organitzat diferents activitats per celebrar la Setmana de la Dona 2017.

Dilluns 6 de març, a partir de les sis de la tarda, en el Teatre Wagner, dins de les jornades organitzades per la Vall de la Igualtat, sota el lema “Treballar igual, cobrar igual i conciliar igual” la doctora Anastasia Téllez Infants disertará entorn de “Gènere i treball. Anàlisi de la situació actual des d’un enfocament cultural”.

El dimecres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a partir de les 13’30 hores, al Restaurant Ja, tindrà lloc el taller de creativitat “Juntes per la Igualtat”, impartit per Lucía García. A continuació, a les 14.30 hores, se celebrarà una trobada commemorativa del Dia de la Dona, amb un menjar, música i photocall. El preu del menú és de 14 euros.

Les activitats de la Setmana de la Dona finalitzaran el dimarts 14 de març, amb una nova conferència en el Teatre Wagner, amb el títol “Dona, mitjans de comunicació i publicitat”, la ponent de la qual serà María Isabel Maldonado, agent d’igualtat Infodona d’Elda.

La regidora de Dona i Igualtat convida tota la població, tant homes com dones, a participar en aquesta sèrie d’activitats i recorda que “lamentablement encara hem de celebrar el dia i la setmana de la dona a causa de la falta d’igualtat que existeix en la societat entre homes i dones. Tant des de l’Ajuntament com des del col·lectiu La Vall de la Igualtat, que vam engegar el passat any, en el qual participem diferents localitats de la comarca, estem duent a terme moltes accions i jornades formatives per tractar de construir, entre tots i totes, una societat més igualitària. En aquesta ocasió, les conferències versaran sobre el món laboral, en el qual, desgraciadament, la dona no té el mateix paper protagonista i les mateixes remuneracions econòmiques que els homes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa